18:52 31.10.2013

Кабмін затвердив перелік будівництва та ремонту доріг за рахунок залучених у 2013 р. кредитів під держгарантії на 4,8 млрд грн

2 хв читати

Кабінет Міністрів України затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автодоріг загального користування державного і місцевого значення та обсяги їх фінансування за кредитами, залученими у 2013 році під державні гарантії на суму 4,8 млрд грн.

Це закріплено постановою уряду №782 від 23 жовтня 2013 року "Деякі питання використання коштів, залучених у 2013 році під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг", оприлюдненою на веб-сайті Кабінету Міністрів.

Згідно з нею, із зазначених коштів на дороги державного значення планується спрямувати 4,207 млрд грн, зокрема на будівництво та реконструкцію доріг 669,055 млн грн, капітальний ремонт - 391,674 млн грн, поточний ремонт - 3,146 млрд грн.

У свою чергу на дороги місцевого значення планується спрямувати 593 млн грн, зокрема на будівництво та реконструкцію - 223,156 млн грн, капремонт - 46,908 млн грн, поточний ремонт - 322,944 млн грн.

Крім того, уряд зазначеною постановою затвердив обсяг відшкодування витрат, пов'язаних із виконанням міжнародних угод, на реконструкцію та капітальний ремонт автодоріг Київ-Одеса, Київ-Ковель-Ягодин, Київ-Чоп, Київ-Харків-Довжанський, Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в сумі 50 млн грн.

Окрім цього, Кабмін затвердив обсяг фінансування для придбання дорожньої техніки та обладнання для дочірніх підприємств ПАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України " в сумі 150 млн грн.

Як повідомлялося, в червні 2013 року уряд затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автодоріг загального користування державного і місцевого значення та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування у 2013 році на суму 681,2 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА