16:06 01.11.2013

Водіям, які простоюють на українсько-російському кордоні, надають гаряче харчування рятувальники

1 хв читати
Водіям, які простоюють на українсько-російському кордоні, надають гаряче харчування рятувальники

У міжнародному пункті пропуску "Довжанський" (Свердловський р-н, Луганській обл.) рятувальники спільно з прикордонною службою забезпечують водіям, які чекають своєї черги на виїзд до Росії, гаряче харчування.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Луганській області, на цьому міжнародному пункті пропуску утворився затор із 70 вантажних фур завдовжки 1,5 км.

Для гарантування пожежної безпеки на місці організовано цілодобове чергування співробітників ДСНС України в Луганській області .

Затори утворилися через нові заходи із забезпечення транзиту, введені на півдні Росії з 28 жовтня. Багато перевізників виявилися не готові до нововведень, незважаючи на те, що їх заздалегідь попередили.

Федеральна митна служба оголосила, що митники припиняють приймати книжки міжнародних дорожніх перевезень як єдиний спосіб забезпечення додержання митного транзиту. Книжки не буде скасовано, але їх не прийматимуть без додаткових заходів забезпечення, передбачених Митним кодексом Митного союзу. При цьому інші заходи можуть використовуватися як самостійні.

Так, автоперевізник зможе застосувати як захід забезпечення під час відкриття процедури транзиту такі заходи, як поручительство, грошова застава, банківська гарантія, застава майна та попереднє декларування. Імпортер товарів також може внести забезпечення за перевізника або скористатися послугами митного перевізника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА