08:10 04.11.2013

Троє українців і один росіянин загинули в ДТП за участю автобуса і мінівена в Ставропольському краї

2 хв читати

Унаслідок зіткнення мікроавтобуса "Рено" з українськими номерами й автобуса на федеральній автодорозі "Кавказ" в Мінераловодському районі Ставропілля загинули троє українців і росіянин, ще одного українця і росіянина госпіталізовано.

"Ми маємо повідомлення нашого генерального консульства в Ростові-на-Дону, яке з посиланням на головне управління МНС Росії у Ставропольському краї повідомляє, що сьогодні сталася аварія на трасі Махачкала-Сочі. Унаслідок зіткнення російського рейсового автобуса та мікроавтобуса з українськими номерами загинули троє громадян України, і один у важкому стані перебуває в лікарні", - розповів у неділю агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

Раніше агентству "Інтерфакс-Південь" у прес-службі ГУ ДІБДР у Ставропольському краї повідомили, що жертвами ДТП стали четверо людей, зокрема тренер дитячої спортивної команди з Дагестану.

"У автобусі "Мерседес", що прямував із Махачкали до Сочі, було 34 дитини зі спортивної команди, які їхали на змагання, і їхній тренер. У зіткненні з мінівеном з українськими номерами тренер дитячої команди загинув. Серед дітей постраждалих немає", - розповіли в ГУ ДІБДР.

У МНС додали, що за попередніми даними, загинули чотири людини, ще двох госпіталізовано. Дітей серед загиблих і постраждалих немає.

Між тим, як повідомив агентству "Інтерфакс-Південь" керівник прес-служби ГУ МНС у Ставропольському краї Олег Дегтярьов, в рейсовому автобусі перебувало 39 осіб, із них 34 дитини віком 10-12 років, і п'ятеро дорослих. У рейсовому автобусі також поранений один дорослий чоловік.

Як повідомив керівник Північно-Кавказького регіонального центру МНС Росії Кантемир Давидов, дітей із автобуса в супроводі співробітників ДІБДР і психологів відправили додому в Дагестан. За його словами, одного з них довелося обстежити у лікарні П'ятигорська, але госпіталізація дитині не знадобилася, її також відправили додому з батьками.

У Мінераловодській лікарні перебуває водій автобуса, в якому їхали діти.

За однією з версій ДТП могла статися через те, що водій мікроавтобуса, що зіткнувся з автобусом, заснув за кермом, повідомили в неділю агентству "Інтерфакс-Південь" у прес-службі ГУ ДІБДР у Ставропольському краї. ДТП сталася в неділю о 7:40 за московським часом на 331 км федеральної автодороги "Кавказ". За інформацією ГУ ДІБДР краю, автобус зіткнувся з мікроавтобусом "Рено", який виїхав на смугу зустрічного руху.

У правоохоронних органах краю агентству раніше повідомили, що автобус прямував із дагестанського Хасавюрта до Сочі і перевозив дітей та їхнього тренера. Дітей з автобуса було евакуйовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА