18:58 04.11.2013

МОЗ визначило компанії, у яких закупить 1,3 тис. "швидких"

2 хв читати

Міністерство охорони здоров'я України визначило переможців тендера на закупівлю більшої частини від запланованої кількості автомобілів екстреної медичної допомоги.

"Акцептований учасник за першим лотом (автомобіль швидкої медичної допомоги) – іноземне підприємство "АІС-столиця", за другим лотом у нас, на жаль, торги не відбулися, їх оголошено на 5 грудня", - повідомила керівник управління державних цільових програм і державних закупівель МОЗ Галина Довганчин на прес-конференції в Києві в понеділок.

"За лотом №3 визначено переможця - ТОВ "Ілатанмед", із четвертого по десятий лоти у нас визначено переможцем ПрАТ "Науково-виробниче об'єднання "Практика", - додала вона.

Загалом було оголошено десять лотів на конкурсних торгах.

"Щодо всіх озвучених лотів було сформовано конкурентне середовище, у результаті чого ми маємо можливість здійснити закупівлю за цінами, на рівень нижчими за наше очікування", - зазначила Г.Довганчин і додала, що заощаджено кошти розміром 6 млн грн. "Після укладення договорів, результативний показник, можливо, буде іншим", – сказала вона.

Керівник управління держзакупівель також запевнила, що обладнання в "швидких", які МОЗ закуповує, відповідає стандартам.

За даними МОЗ, в іноземного підприємства "АІС-столиця" за результатами торгів планують закупити 103 "швидкі" по 475 тис. грн за машину.

Крім того, у переможців тендера ТОВ "Ілатанмед" міністерство закупить 150 автомобілів типу "В" по 649 тис. грн за одиницю, у ПрАТ "НВО "Практика" закуплять 913 машини типу "В" за ціною 645,5 тис. грн за одиницю та 143 типу "С" (реанімобілі) за 844 тис. грн за машину.

МОЗ визначило компанії, в яких закупить 1309 автомобілів швидкої допомоги.

Як повідомлялося, за підсумками конкурсних торгів планувалася закупівля 1412 "швидких". За одним із лотів торги перенесено на 5 грудня.

У свою чергу директор департаменту реформ і розвитку медичної допомоги МОЗ Микола Хобзей наголосив: "На сьогодні забезпеченість транспортом у межах 30%. Якщо відбудеться логічне завершення цієї процедури, буде 60%".

Як повідомлялося, комітет із конкурсних торгів МОЗ у понеділок, 28 жовтня, розкрив тендерні пропозиції компаній на закупівлю 1 412 автомобілів екстреної медичної допомоги. Тендерні пропозиції подали шість українських і дві зарубіжні компанії. Комітет із конкурсних торгів протягом 20 днів вивчатиме тендерні пропозиції учасників торгів.

Раніше Мінохорони здоров'я оголосило тендер на закупівлю 206 автомобілів екстреної меддопомоги типу "А", 1,063 тис. - типу "В" та 143 - типу "С".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА