08:11 06.11.2013

Авіакомпанія Swiss проводить переговори з українськими туроператорами про продаж блоків місць на рейсах Київ-Цюрих

2 хв читати
Авіакомпанія Swiss проводить переговори з українськими туроператорами про продаж блоків місць на рейсах Київ-Цюрих

Швейцарська авіакомпанія Swiss international Air Lines (Swiss) проводить переговори з українськими туристичними операторами про продаж блоків місць на рейсах маршруту Київ-Цюрих-Київ.

Про це повідомив голова представництва авіакомпанії в Україні Патрик Хейманн під час презентації зазначеного рейсу в Києві у вівторок увечері.

"Ціна на окреме місце починається від $300, і ми проводимо переговори з туроператорами про продаж блоків місць", - сказав він, не уточнивши кількості операторів, з якими тривають переговори.

У свою чергу комерційний директор компанії Маркус Бінкерт у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" зазначив, що, судячи з кількості вже зарезервованих квитків на цей рейс, компанія очікує хорошого показника завантаження на ньому.

"Складно сказати (про завантаження - ІФ), ми маємо спочатку запастися терпінням, доки цей напрямок запрацює, але для нас завантаження - не ключовий момент. Для нас важливіша середня дохідність, та все-таки ми вважаємо, що в нас буде достатнє завантаження від місцевих пасажирів - швейцарців, які летітимуть до Києва, і з боку України також", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи планує компанія запускати рейси до Києва з Базеля і Женеви (де також базується авіакомпанія - ІФ), М.Бінкерт зазначив, що це питання Swiss може розглянути після виходу на позитивні показники польотів на маршруті Київ-Цюрих.

Як повідомлялося, Swiss у рамках зимового розкладу 2013/14 років з 27 жовтня відкрила щоденний рейс Цюрих-Київ-Цюрих, який виконується літаками Airbus A320 у компонуванні бізнес- та економ-класів.

Згідно з розкладом, виліт із Цюриха виконується о 9:45, прибуття до Києва о 13:20, із Києва - о 14:30, прибуття о 16:10 (скрізь зазначено місцевий час).

Swiss - національна авіакомпанія Швейцарії, виконує рейси до 75 міст у 40 країнах із Цюриха, Базеля і Женеви.

Флот авіакомпанії налічує 92 літаки, зокрема Airbus A319, А320, А321, А333, А340, Avro RJ100.

Авіакомпанія має штат із 8,06 тис. співробітників. Її сумарний дохід від основної діяльності у 2012 році становив 5 млрд швейцарських франків.

Компанія входить до складу Lufthansa Group, а також є членом об'єднання авіаперевізників Star Alliance.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА