14:35 07.11.2013

Обстановка на українсько-російському кордоні динамічна, але контрольована, - голови прикордонних відомств

1 хв читати
Обстановка на українсько-російському кордоні динамічна, але контрольована, - голови прикордонних відомств

Керівники прикордонних відомств України та Росії Микола Литвин і Володимир Кулішов заявляють, що ситуація на українсько-російському кордоні динамічна, але контрольована.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, про це вони заявили під час зустрічі в четвер у Києві.

На думку сторін, основними загрозами на кордоні залишаються незаконна міграція, торгівля людьми, контрабанда наркотичних і психотропних речовин, а також незаконне переміщення через кордон товарів і вантажів.

"Керівники відомств домовилися про низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії цим загрозам", - зазначається в повідомленні.

Окремо М.Литвин і В.Кулішов обговорили питання впровадження системи попереднього обміну інформацією про хід пропуску організованих туристичних груп і взаємодії під час проведення в Росії зимової Олімпіади 2014 року.

Сторони також приділили увагу питанню охорони водних біологічних ресурсів в акваторії Азовського моря та в північно-східній частині Чорного морів.

"За підсумками обговорень М.Литвин і В.Кулішов домовилися про проведення спільних оперативно-профілактичних заходів щодо дотримання режиму судноплавства, запобігання браконьєрській та іншій протиправній діяльності на воді", - зазначає прес-служба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА