18:58 13.11.2013

Міндоходів має перевірити, чи заплатила Євгенія Тимошенко податки з купівлі елітної нерухомості в США - регіонал Колесніченко

2 хв читати

Народний депутат Вадим Колесніченко (Партія регіонів) пропонує перевірити процес купівлі дочкою екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Євгенією дорогої нерухомості в США, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Із подивом сьогодні дізнався, що Євгенія Тимошенко володіє елітною нерухомістю у США. А ще пару років тому її мати - Юлія Тимошенко - не могла перетнути американський кордон через підозри федеральних органів у співучасті в корупційних діях із Павлом Лазаренком (екс-прем’єр України - ІФ). Юлія Тимошенко відмовлялася давати свідчення і боялася гніву США як вогню. Але сьогодні - інші часи. Юлія Тимошенко повторила долю свого "політичного батька" - Павла Лазаренка - і відбуває покарання", - сказав В.Колесніченко.

"Тим часом Євгенія Тимошенко встигла обзавестися дорогою нерухомістю в Маямі. У мене виникає запитання: чи заплатила вона з операції придбання податки в Україні? Адже в декларації Юлії Тимошенко жодної закордонної нерухомості не було! Із яких доходів Євгенія Тимошенко змогла зробити таку дорогу покупку? Скільки треба було продати перепелиних яєць чоловікові Тимошенко – Олександру, щоб назбирати на апартаменти у США? Скільки потрібно було продати вареників, щоб здійснити операцію?", - поцікавився він.

У світлі нещодавнього арешту вілли П.Лазаренка у США В.Колесніченко зазначив: "Не здивуюся, якщо й апартаменти Євгенії Тимошенко будуть незабаром заарештовані за позовами, які британські юристи подали до суду Женеви та до Мін'юсту США".

Згідно з міжнародним законодавством будь-які банківські перекази понад $50 тис. мають перевірятися відповідно до закону про боротьбу з відмиванням брудних грошей.

Виходячи з цього, політик ставить запитання, звідки в Євгенії Тимошенко такі прибутки: "Ті європейські політики, які сьогодні вимагають звільнити Юлію Тимошенко, повинні дати відповідь на запитання про походження доходів її дочки. Звідки такі прибутки, чи немає в цьому корупції та чи сплачені всі податки з угоди у США? Чи було проведено відповідні перевірки у США? Чи було проведено відповідні перевірки в США? Допомога Заходу на "порятунок Юлії Тимошенко" може дати несподіваний для екс-прем'єра ефект: її сьогоднішні союзники незабаром зрозуміють те, що багато хто в Україні давно знає: ким насправді є Юлія Тимошенко", - резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА