14:12 15.11.2013

Печерський райсуд зобов'язав свободівця Аронця виплатити 50 тис. грн Богословській за інформацію в соцмережі про нібито вкрадений хрестик

2 хв читати
Печерський райсуд зобов'язав свободівця Аронця виплатити 50 тис. грн Богословській за інформацію в соцмережі про нібито вкрадений хрестик

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про стягнення з члена Київського міського комітету Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександра Аронця 50 тис. грн на користь народного депутата (фракція Партії регіонів) Інни Богословської.

"Аронця присудили заплатити 50 тис грн, тому що у Богословської були душевні переживання - не потрапила в той вечір на "Шустер Live", - повідомляється на сторінці ВО "Свобода" у соціальній мережі Твіттер.

Водночас О.Аронець після рішення суду написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук: "Маємо дуже небезпечний прецедент. За мою замітку у Фейсбуці суд присудив на користь Богословської 50 тисяч гривень".

На його думку, окрім суто юридичних претензій про те, що в позові абсолютно не обґрунтовано суму позовних вимог" , напередодні президентських виборів влада вдається до обмеження свободи думки на персональних сторінках в соціальних мережах".

О.Аронець також повідомив, що він і захист подаватимуть апеляцію. "Напевно, буду просити вашої допомоги у накопиченні необхідної суми", - додав свободівець.

Печерський райсуд Києва 29 серпня розпочав розгляд позову народного депутата І.Богословської до свободівця А.Аронця про стягнення з нього 250 тис. грн та спростування недостовірної інформації.

"Богословській не сподобалася замітка Олександра Аронця в соціальних мережах Фейсбук і Твіттер про те, що під час одного із зіткнень у Верховній Раді вона вкрала натільний хрестик у народного депутата України Олега Гелевея. Отже, вона вимагає стягнення зі свободівця 250 тисяч гривень, а також спростування нібито недостовірної інформації, що, на її думку, міститься в замітці націоналіста", - заявили в прес-службі "Свободи".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА