09:12 20.11.2013

МЗС радить українцям не їздити до низки міст В'єтнаму через паводки після дощів

1 хв читати
МЗС радить українцям не їздити до низки міст В'єтнаму через паводки після дощів

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від поїздок до деяких міст В'єтнаму через наслідки тривалих мусонних дощів.

"У зв'язку з надзвичайними наслідками тривалих мусонних дощів, що призвели до масштабних паводків у центральних і південних регіонах В'єтнаму, МЗС рекомендує громадянам України, які перебувають на території цієї країни або планують її відвідати, утриматися найближчим часом від поїздок до міста Нячанг, Дананг і Хює, а також до прилеглих районів", - йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

Зовнішньополітичне відомство радить постійно відстежувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації; дотримуватися інструкції місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у русі сухопутного і повітряного транспорту.

У разі виникнення надзвичайної ситуації громадяни України можуть звернутися до посольства України у В'єтнамі за тел:. ( +844 ) 37-34-44-92 і ( +84 ) 90-34-222-16 , а також на цілодобову "гарячу" лінію МЗС України: ( 044 ) 238-16-57.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА