14:56 25.11.2013

В усіх колоніях Харківської області скасовані короткострокові та довгострокові побачення - начальник Качанівської колонії

2 хв читати
В усіх колоніях Харківської області скасовані короткострокові та довгострокові побачення - начальник Качанівської колонії

В усіх колоніях Харківської області скасовані короткострокові та довгострокові побачення, заявив начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков.

Він пояснив, що такі заходи вжито у зв'язку з обмеженням масових заходів на території Харкова.

"Надійшло розпорядження міського голови, в якому чітко і ясно накладено обмеження на проведення масових заходів у Харкові. Відповідно до цього до мене звернувся в.о. головлікаря ЦКЛ № 5, щоб ми максимально обмежили відвідування. Згідно з чинним законодавством, а саме п. 46 правил внутрішнього розпорядку, ми призупинили проведення побачень на час, доки діятиме це обмеження. Це стосується не лише Качанівської колонії, це стосується всіх колоній області", - сказав він журналістам у понеділок біля ЦКЛ № 5.

І.Колпащіков пообіцяв: щойно буде скасовано обмеження на проведення масових заходів, побачення Ю.Тимошенко буде надано.

Він також наголосив, що обмеження стосуються не лише короткострокових і довгострокових побачень, але і зустрічей з захисниками.

Відповідаючи на запитання, чи не завадять ці обмеження доправленню Ю.Тимошенко до суду у справі "ЄЕСУ" 6 грудня, І.Колпащіков сказав: "Я думаю, що до 6 числа обмеження має бути знято. Як показує практика, це триває 3-7 днів".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у понеділок на побачення з Ю.Тимошенко в ЦКЛ № 5 приїхали Ірина та Юрій Луценко та голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. Вони пройшли на територію лікарні і буквально через кілька хвилин до журналістів вийшов І.Колпащіков.

Крім того, на 15,00 понеділка було заплановано початок довгострокового побачення екс-прем'єра з дочкою Євгенією Тимошенко. Відповідно до закону, довгострокове побачення надається на три доби. Таким чином, свій день народження, 27 листопада, Ю.Тимошенко планувала зустріти з дочкою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА