09:35 27.11.2013

Наметове містечко опозиції на Європейській площі припинило своє існування

1 хв читати

Наметове містечко опозиціонерів, які мітингують на підтримку підписання Україною угоди про асоціацію з Євросоюзом (ЄС) на Європейській площі біля Українського дому, припинило своє існування у вівторок ввечері, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна".

Таким чином, опозиціонери виконали заклик своїх лідерів об'єднати два майдани в центрі Києва, до чого також закликала у вівторок екс-прем'єр міністр України Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося, 21 листопада уряд України призупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Увечері того ж дня прибічники євроінтеграції почали збиратися на Майдані Незалежності в Києві, координуючи свої дії через соціальні мережі. Акцію було оголошено безстроковою. Пізніше до них приєдналися лідери парламентських опозиційних фракцій Віталій Кличко ("УДАР"), Арсеній Яценюк ("Батьківщина") та Олег Тягнибок ("Свобода").

Водночас 24 листопада на Європейській площі в Києві відбулося організоване опозицією народне віче "За європейську Україну", на якому було ухвалено рішення також проводити безстрокову акцію на підтримку євроінтеграції України. У рамках акції на пішохідній частині площі, перед Українським домом, активісти встановили близько 20 агітаційних тентів і 15 армійських наметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА