17:49 02.12.2013

Штурм муніципалітету, де розмістилися протестувальники, заплановано в ніч на вівторок - лідер "Свободи"

1 хв читати
Штурм муніципалітету, де розмістилися протестувальники, заплановано в ніч на вівторок - лідер "Свободи"

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що сьогодні планується штурм будівлі київської мерії, де перебувають учасники акції протесту з неділі, 1 грудня.

"За нашою інформацією, сьогодні заплановано штурм Київської міської адміністрації Це кілька тисяч осіб", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві в штабі національного опору, що розміщується у Будинку профспілок.

При цьому О.Тягнибок наголосив, що в будівлі КМДА перебувають мирні люди, що скористалися своїм правом перебувати в приміщенні, що належить київській громаді.

Він зазначив, що люди там мають можливість погрітися і поспати під час своєї участі в акції протесту на майдані Незалежності.

При цьому лідер "Свободи" наголосив, що всі робочі приміщення закриті. За його словами, до будівлі КМДА приїжджав представник київської міліції, який разом із координаторами пройшовся будівлею і мав можливість переконатися в тому, що активісти перебувають в актовому залі і у коридорах, але не проникали в робочі кабінети.

О.Тягнибок також закликав бійців спецпідрозділу "Беркут": "У жодному разі не йти на штурм, не повторювати кривавої суботи, кривавої неділі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА