15:29 04.12.2013

Київська міліція не отримувала офіційних звернень про зникнення людей на Євромайдані

2 хв читати

До ГУМВС України не находили заяви про зникнення людей, які беруть участь в акціях у центрі Києва.

"У міліції Києва немає офіційних звернень щодо людей, зниклих безвісти на Майдані", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі столичної міліції в середу.

Раніше повідомлялося, що опозиція вимагає від генерального прокурора України Віктора Пшонки озвучити прізвища всіх заарештованих, затриманих, тих, хто перебуває в лікарнях, а також зниклих безвісти під час акції на Євромайдані в Києві.

"Ми звертаємося до генерального прокурора України негайно відзвітувати про кількість заарештованих, кількість затриманих, скільки людей наразі перебуває в лікарнях і про те, скільки за останні два тижні було в Україні насильницьких смертей. Це - офіційне звернення", - заявив А.Яценюк на брифінгу в Києві в середу.

У свою чергу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що наразі не відома доля "понад десяти активістів Євромайдану".

За словами О.Тягнибока, влада зацікавлена в тому, щоб на акціях в Києві були трупи.

Лідер "Свободи" зазначив, що сьогоднішня заява нардепа від фракції Партії регіонів Володимира Олійника – свідчення цього.

"Влада вустами Олійника озвучила свій бандитський план", - вважає він.

За словами О.Тягнибока, є інформація про те, що влада має намір продовжити силовий сценарій.

Народний депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявляє, що в середу на майдані Незалежності опозиція готує провокації з тим, щоб загострити протестну ситуацію в країні.

"Лідери опозиції вважають, що сьогодні масові мітинги вщухають, і треба загострити ситуацію в Україні, й розуміють, що українці дуже болюче відгукуються на такі дії як побиття, кров, убивство", - сказав він на брифінгу в Києві, додавши, що "тому обговорюється питання про вбивство когось на Майдані, або підкинути труп".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА