10:59 09.12.2013

Колона автобусів внутрішніх військ виїхала з Василькова на Київ - міліція Київської області

1 хв читати

Колона автобусів з військовослужбовцями внутрішніх військ рухається з Василькова на Київ, повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" у прес-службі київської обласної міліції в понеділок.

"Для заміни особового складу з Василькова виїхала колона в напрямку Києва", - сказали агентству в обласному главку .

У міліції розповіли, що мітингувальники перешкоджали виїзду автобусів, у результаті чого відбулися деякі зіткнення між правоохоронцями та протестувальниками.

"Були деякі зіткнення, правоохоронці відтіснили мітингувальників, щоб виїхали автобуси. Спецзасобів міліція не застосовувала, нікого не била", - запевняють у главку міліції.

При цьому в обласній міліції додали, що облпрокуратура вирішує питання про відкриття кримінального провадження у зв'язку з чиненням опору мітингувальниками співробітникам міліції.

Водночас у міліції не уточнили, яка саме кількість правоохоронців виїхала на Київ.

Водночас у прес-службі партії "УДАР" повідомляють, що народні депутати від партії виїхали на Одеську трасу в бік Василькова, звідки рухаються автобуси з внутрішніми військами в Київ.

"Зараз активісти намагаються машинами перекривати трасу. Одночасно співробітники ДАІ намагаються усунути ці авто з траси, щоб розчистити дорогу для проїзду внутрішнім військам", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА