13:35 09.12.2013

На Харківщині не посилюватимуть охорону пам'ятників Леніну у зв'язку з київськими подіями - міліція

1 хв читати

У Харківській області не посилюватимуть охорону пам'ятників Леніну у зв'язку зі знесенням пам'ятника Леніну в Києві на Бессарабській площі.

"Спеціально, додатково нічого не виставлятиметься. Відколи розпочалася підготовка площі Свободи до Нового року (монтаж ялинки, казкового містечка тощо) в нас цілодобово патрулюється і сама площа, і територія, прилегла до неї. Міліція несе службу в передсвятковому режимі", - сказали кореспондентові агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області в понеділок.

За словами співрозмовника агентства, аналогічна ситуація і в інших населених пунктах області, оскільки пам'ятники Леніну, як правило, встановлені в центральній частині, де міліція наразі чергує цілодобово.

Як повідомлялося, в неділю ввечері група невідомих знесла пам'ятник Леніну в Києві на Бессарабській площі. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін пообіцяв відкрити рахунок для збору грошей на відновлення пам'ятника Леніну в Києві та внести на нього 50 тис. грн.

У ніч на понеділок невідомі розбили пам'ятник Леніну, встановлений біля клубу залізничників в одному з парків міста Котовська Одеської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА