16:57 09.12.2013

КМДА: До кінця тижня в Києві очікується сніг, міські служби готуються

1 хв читати
КМДА: До кінця тижня в Києві очікується сніг, міські служби готуються

За прогнозами синоптиків, з 9 по 14 грудня в столиці України очікуються затяжні снігопади, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації(КМДА).

У зв'язку з цим комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА ухвалила рішення про застосування додаткових заходів в умовах негоди.

Зокрема, вироблено алгоритм взаємодії між комунальними службами, Державною службою з надзвичайних ситуацій і Міністерством оборони, які в разі потреби готові сприяти місту й надати додаткові сили та засоби в боротьбі зі снігопадами.

Також організовано спільну роботу з "Укравтодором" і дорожніми експлуатаційними організаціями столиці.

У разі потреби міська влада має намір звертатися до Державтоінспекції, щоб обмежити в'їзд до міста великовантажного автотранспорту й організувати його тимчасову стоянку в певних місцях у Київській області.

У КМДА допускають, що в'їзд до центральної частини столиці на період снігопадів буде обмежений і для приватного транспорту. Про це повідомлятимуть додатково через ЗМІ.

Також КМДА за необхідності проситиме підрозділи МВС, ДАІ і комунальне підприємство "Київтранспарксервис" забезпечити евакуацію автотранспорту, припаркованого з порушенням правил дорожнього руху, зокрема автомобілів, які заважають роботі снігоприбиральної техніки та громадського транспорту.

КМДА звертається до киян із проханням обмежити використання приватного транспорту під час снігопадів, не залишати автомобілі вздовж доріг і дотримуватися правил дорожнього руху.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА