14:24 10.12.2013

Майже половина українців підтримує київський Євромайдан - опитування R&B Group

1 хв читати
Майже половина українців підтримує київський Євромайдан - опитування R&B Group

Майже половина населення України підтримує київський Євромайдан, про що свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

Згідно з даними, 49% опитаних українців підтримують київський Євромайдан, водночас практично стільки ж респондентів (45%) дотримуються протилежної думки.

Найбільшу підтримку Євромайдан має на заході (84%) та в центрі (66%) України. Також Євромайдану симпатизує третина жителів півдня України (33%) та 13% жителів Східного регіону.

Найбільше не підтримують київський Євромайдан на сході (81%) та півдні (60%) України, також не підтримують мітингувальників 27% опитаних жителів центральних і 11% жителів західних областей.

Дослідження громадської думки жителів України щодо їхньої оцінки поточної ситуації в країні компанія Research & Branding Group проводила в період 4-9 грудня 2013 року. Збір інформації здійснювався методом особистого інтерв'ю в 24 областях України, АР Крим, містах Київ і Севастополь. Респондентів відбирали за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю та віком. Обсяг вибіркової сукупності становив 2079 людей. Очікувана середня похибка вибірки становить 2,2%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА