15:47 11.12.2013

Суд заарештував адвоката Дзиндзі у зв'язку з нападом на суддю Шевченківського суду

1 хв читати

Дніпровський районний суд Києва заарештував адвоката підозрюваного в організації масових заворушень на вулиці Банковій у Києві 1 грудня Андрія Дзиндзі, Віктора Смаля, у зв'язку із замахом на життя судді Шевченківського суду, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у ГУМВС України в Києві.

"Дніпровський районний суд обрав адвокату Дзиндзі запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці. Його підозрюють у замаху на суддю Шевченківського райсуду під час обрання його підзахисному запобіжного заходу", - розповіли в столичній міліції.

Раніше повідомлялося, що в ніч на суботу, 7 грудня, активіста "Дорожнього контролю" Андрій Дзиндзю та двох " його спільників" заарештували за підозрою в організації масових заворушень на вулиці Банковій у Києві 1 грудня. Їм обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту на термін два місяці.

Під час судового засідання з обрання запобіжного заходу А.Дзиндзі в залі суду були зіткнення і заворушення: присутні в залі засідання потрощили меблі, порвали мантію судді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА