14:44 12.12.2013

Аеропорт "Бориспіль" прийняв 14 рейсів, перенаправлених з аеропорту "Київ" через погодні умови

1 хв читати
Аеропорт "Бориспіль" прийняв 14 рейсів, перенаправлених з аеропорту "Київ" через погодні умови

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" прийняв 14 рейсів різних авіакомпаній, що були перенаправлені з міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) через складні погодні умови, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі аеропорту "Бориспіль" в четвер.

За словами співрозмовника агентства, зокрема, аеропорт прийняв рейси авіакомпаній Wizzair Угорщина, Wizzair Україна, "Ютейр", "Трансаеро" і Fly Dubai.

"Аеропорт "Бориспіль" приймає і відправляє рейси без затримок", - констатують у прес –службі. Рішення про відправку рейсів авіакомпаній, що обслуговують в аеропорту "Київ", прийматимуть самі авіакомпанії.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом України і забезпечує 50% пасажирських авіаперевезень країни. З аеропорту "Бориспіль" понад 50 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення за понад 100 напрямками по всьому світу.

"Бориспіль" є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (ІАТА), Міжнародної організації цивільної авіації (ICAО) і Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe) .

Аеропорт "Бориспіль" є базовим для авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА