15:46 12.12.2013

На Дніпропетровщині відкрито 192 пункти обігріву

1 хв читати
На Дніпропетровщині відкрито 192 пункти обігріву

У зв'язку зі зниженням температури в Дніпропетровській області відкрито 191 стаціонарний та один мобільний пункт обігріву.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі територіального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, стаціонарні пункти обігріву облаштували в медичних закладах, а також в установах соціально-побутового і культурного призначення.

"Перший мобільний пункт обігріву встановлено в Дніпропетровську на вул. Курчатова поблизу залізничного та автовокзалу", - заявили в прес-службі відомства.

У стаціонарних пунктах обігріву соціальні працівники даватимуть людям гарячий чай, їжу, теплий одяг, а у разі необхідності і можливість переночувати.

Для їх безперебійної роботи в містах і районах створено оперативні штаби, які координуватимуть дії місцевих органів влади на випадок надзвичайних ситуацій.

За інформацією ТУ ДСНС, в усіх 13 містах області створено соціальні патрулі.

"Ми готові розгорнути 31 мобільний пункт обігріву, в яких люди зможуть обігрітися, випити чай та отримати необхідну допомогу. Мобільні пункти обігріву буде відкрито за рішенням місцевих комісій із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - заявили в прес-службі.

Минулої зими в Дніпропетровській області працювали 168 стаціонарних, 5 мобільних пунктів обігріву, допомогою яких скористалися 4285 людей, працювали 17 екіпажів соціальних патрулів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА