00:05 16.12.2013

Порушень громадського порядку у виборчих округах на Київщині та Черкащині не зафіксовано - міліція

1 хв читати

Працівники міліції Київської області не зафіксували на виборчих дільницях в окрузі №94 (центр - Обухів), де в неділю відбулися довибори, надзвичайних подій, пов'язаних із порушеннями громадського порядку, однак були випадки порушення виборчого законодавства.

"За час проведення перевиборів у 94-му виборчому окрузі до міліції регіону про порушення виборчого законодавства надійшло понад 30 повідомлень. Серед них - спроба спостерігачів сфотографувати списки виборців, спроби деяких осіб проголосувати не за місцем реєстрації тощо", - повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС у Київській області.

За фактами перешкоджання здійсненню виборчого права працівники органів внутрішніх справ уже порушили кримінальні провадження за ст. 157 Кримінального кодексу України.

Водночас, як повідомив відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Черкаській області, порушень виборчого законодавства та громадського порядку під час голосування громадян у Черкаській області не зареєстровано (округи №194 - Черкаси та №197 - Канів).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА