13:07 04.01.2014

Життя Шумахера поза небезпекою, стверджує колишній автогонщик "Формули-1"

2 хв читати

Загрози життю семикратного чемпіона світу з автоперегонів у класі "Формула-1" Міхаеля Шумахера більше немає, повідомив журналістам колишній французький автогонщик Філіпп Стрейфф із посиланням на хірурга Жерара Сальяна.

"Я не лікар, я повторюю слова Жерара Сальяна (друга сім'ї М.Шумахера - ІФ). Він сказав, що його стан серйозний, але, на щастя, його життя поза небезпекою", - зазначив колишній гонщик "Формули-1".

Проте представники лікарні в Греноблі, в якій перебуває німецький автогонщик, офіційно не підтвердили цю інформацію.

За повідомленням британського телеканалу "Скай-Ньюз", наразі вивчається запис із відеокамери, встановленої на шоломі М.Шумахера під час катання на лижах, щоб з'ясувати всі обставини події.

Крім того, співробітники правоохоронних органів розмовляють із сином автогонщика, який був поряд із ним у момент рокового падіння.

Як повідомлялося, М.Шумахер серйозно постраждав у французьких Альпах - під час катання на лижах із сином і групою товаришів він упав і вдарився об приховане під снігом каміння. У лікарні обстеження виявило в М.Шумахера крововилив у мозок. Лікарі ввели його в стан штучної коми й негайно прооперували.

У ніч на вівторок М.Шумахер переніс другу операцію, після чого, за заявами лікарів, його стан трохи покращився.

У минулі дні лікарі характеризували стан прославленого автогонщика як стабільний, називаючи це хорошою новиною.

Медики відмовилися давати певні прогнози, сказавши при цьому, що хороша фізична форма може сприяти одужанню.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА