13:04 05.01.2014

Бараку Обамі назвали прізвища українців для застосування санкцій - ЗМІ

1 хв читати

Українська діаспора зустрілася з представниками адміністрації американського президента Барака Обами у Вашингтоні й обговорила кроки з реагування на обмеження демократії в Україні, повідомила "Українська правда" в суботу.

Як пише інтернет-видання, зустріч відбулася у п'ятницю в Eisenhower Executive Office Building, що належить до комплексу споруд Білого дому.

Згідно з інформацією, американську владу на зустрічі представляла Карен Донфрід, помічниця Б.Обами та старший директор із питань Європи в Раді національної безпеки США.

"Під час зустрічі представники діаспори закликали Білий дім застосувати санкції проти українських чиновників. Зокрема, на зустрічі називалися прізвища секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва й міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Крім того, називали також голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та мера Харкова Геннадія Кернеса, які, на думку діаспори, причетні до побиття активістів Євромайдану", - зазначається в повідомленні "Української правди".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА