15:37 08.01.2014

Кияни продовжують скаржитися на протиправні дії мітингувальників у в центрі столиці, стверджують у МВС

1 хв читати

Упродовж святкового тижня до міліції надійшло майже 70 скарг на протиправні дії учасників Євромайдану, й найчастіше громадяни повідомляли про факти заподіяння тілесних ушкоджень, хуліганства та крадіжок особистих речей, повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України в середу.

"Люди скаржаться на неможливість нормального пересування майданом Незалежності та вулицею Хрещатик, щоб потрапити до установ і своїх осель. Також зафіксовано випадки побиття громадян та інші конфліктні ситуації, які створюють учасники цієї акції", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в середу.

Зокрема, зазначили в міліції, впродовж святкового тижня до Шевченківського райуправління внутрішніх справ надійшло майже 70 таких звернень. Найчастіше громадяни повідомляли про факти заподіяння тілесних ушкоджень (12), хуліганства (дев’ять) і крадіжок особистих речей (п’ять). Крім того, зафіксовано звернення про випадки шахрайства й пограбувань.

Щодо всіх повідомлень правоохоронці проводять перевірки. За їх результатами діям правопорушників буде надано відповідну правову оцінку.

Тим часом у всіх регіонах держави відбулися релігійні богослужіння з нагоди Різдва Христового. 7 січня 2014 року ці заходи тривали в понад 12,5 тис. культових споруд. У святкуванні взяли участь понад 4,4 млн громадян.

Найчисленніші релігійні богослужіння відбулись у Львівській (понад 1,3 млн осіб), Тернопільській (понад 725 тис. осіб) та Івано-Франківській (майже 500 тис. осіб) областях.

Грубих порушень громадського порядку на території держави не зафіксовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА