10:02 09.01.2014

Черновецький знову став батьком і в політику повертатися поки що не планує

2 хв читати

Екс-мер Києва Леонід Черновецький утретє став батьком - 3 січня його дружина Олена Савчук народила сина Гавриїла, пише газета "Сегодня".

В інтерв'ю виданню Л.Черновецький повідомив, що дружина й син почуваються чудово. Хлопчик народився в Європі, вага 3550 г, зріст 52 см.

"Назвали ми його з Оленою на честь мого діда - сибіряка Гавриїла, який був освіченою людиною і заможним селянином села Вовча Бурла (Алтайський край) і, зі слів моєї мами, був племінником письменника Гончарова, незаконнонародженим сином його брата, і виріс у його сім'ї", - пояснив він вибір імені для сина.

Колишній мер Києва також повідомив, що має намір жити з сім'єю і в Грузії - "будинок майже добудував", і в Україні: "Маю я там будинок, про який ви знаєте, скромний, але зручний. І Гавриїл буде в нас українцем!".

На запитання, чи не планує він балотуватися в мери української столиці, Л.Черновецький відповів невизначено: "Провокаційне запитання. Але я вам так відповім. Коли настане мій час, коли мене розумітимуть, а не вигадуватимуть усілякі дурниці про мене, тоді і приїду".

Він додав: "Ви можете зазирнути на мій офіційний сайт і подивитися, які закони я подавав до Верховної Ради, й оцінити моє мислення і мій внесок у розвиток України. Й вам одразу стане зрозуміло, хто в Україні космонавт, а хто - патріот".

Серед планів Л.Черновецького - збільшення фінансування благодійних проектів в Україні та Грузії: "Я у зв'язку з народженням сина дав собі слово збільшити фінансування ще на один мільйон доларів благодійних проектів в Україні та Грузії. В мене багато ідей, як залучити до благодійності і самих українців, і грузинів. Люди мають розуміти, що потрібно допомагати тим, кому погано, а не лише родичам або знайомим. У цьому бачу наразі свою основну місію".

Екс-мер Києва побажав жителям столиці в новому році вірити в те, що вони можуть обрати собі "гідного мера" й ніколи не помиляються у своєму виборі.

"У киян має бути "свій" мер, і не за його політичною приналежністю, а за його людськими та діловими якостями. Ну, й закон має бути про відкликання не лише мера, а й будь-якого політика будь-якої величини, якщо він не зможе впоратися зі своїми обов'язками", - упевнений Л.Черновецький.

Київський міський голова Л.Черновецький 1 червня 2012 року написав заяву про відставку з посади мера столиці. 12 липня Київрада взяла до відома факт дострокового припинення його повноважень.

Л.Черновецький уже має двох дітей від першого шлюбу - сина Степана й дочку Христину. З попередньою дружиною Аліною Айвазовою розлучився наприкінці 2011 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА