14:23 13.01.2014

Президентом Американської торговельної палати в Україні призначено Бернарда Кейсі

2 хв читати

Новим президентом Американської торговельної палати (АТП) в Україні призначено Бернарда Кейсі, який змінив на цій посаді після 15-річного керівництва палатою Хорхе Зукоскі.

Як повідомила прес-служба АТП у понеділок, Б.Кейсі офіційно розпочне виконання своїх повноважень 31 січня 2014 року.

В АТП зазначили, що останніми місяцями Х.Зукоскі безпосередньо очолював пошук свого наступника. Планується, що до кінця січня Х.Зукоскі працюватиме з Б.Кейсі, щоб якнайповніше ввести нового президента організації в курс справ та забезпечити плавний перехід палати до роботи під новим керівництвом".

"Бернард Кейсі очолить команду палати, яка і надалі буде надійним партнером для компаній-членів палати і чиновників, а також активним учасником процесу приведення української нормативно-правової бази у відповідність до міжнародних стандартів з урахуванням українських реалій", - зазначили в АТП.

Б.Кейсі має більш ніж 20-річний досвід стратегічного і тактичного планування в стартап-компаніях, а також підрозділах із розвитку підприємництва у багатомільярдних державних корпораціях, зазначили в АТП. Новий голова палати здобув ступінь бакалавра з електронної інженерії в Університеті штату Сан-Хосе та МВА в університеті Санта-Клара. На своїй попередній посаді засновника і президента Української вітроенергетичної компанії, Б.Кейсі зосереджував свою увагу на посиленні потенціалу країни у сфері енергетичної незалежності.

"Для мене велика честь очолити АТП в Україні в такий важливий час розвитку незалежної держави. Пріоритети діяльності палати збігаються з моїм бажанням і надалі розвивати бізнес-середовище України для сприяння залученню прямих іноземних інвестицій, необхідних для реалізації її економічного потенціалу. Я з великим задоволенням допомагатиму палаті в реалізації цієї місії", - сказав Б.Кейсі.

Американська торговельна палата розпочала свою діяльність в Україні в 1992 році. Спочатку місією АТП було налагодження зв'язків із представниками міжнародного бізнесу в Україні та забезпечення високого рівня їх інформаційного забезпечення. З розвитком і появою нових міжнародно орієнтованих бізнес-груп в Україні спектр завдань палати було розширено.

Першим виконавчим директором АТП став Ігор Фіглюс, Богдан Купич - першим президентом організації.

У 1998 році президентом АТП став Хорхе Зукоскі. На той момент палата об'єднувала близько 150 компаній із переважно американськими інвестиціями. Цей період відрізнявся появою стратегічних та інституціональних інвесторів на ринку України. Враховуючи це, АТП розширила можливості членства для компаній усього світу. Отже, членами АТП можуть бути не лише компанії з американськими інвестиціями, а й інші компанії, що хочуть зміцнити свої позиції на українському ринку та сприяти поширенню західного стилю лобіювання бізнес-інтересів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА