15:05 13.01.2014

ВАСУ відмовив Кличку в позові щодо змін у Податковому кодексі, які можуть не дозволити йому брати участь у президентських виборах-2015 - ЗМІ

1 хв читати

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків, тобто щодо так званої поправки Кличка.

"У своєму рішенні від 10 січня 2014 року ВАСУ відмовив Кличку Віталію Володимировичу в позові до Верховної Ради України, президента України про визнання дій та бездіяльності протиправними", - повідомляється в понеділок на сайті видання "Закон і бізнес".

Як повідомлялося, 24 жовтня 2013 року Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків. Згідно зі змінами, у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, що не проживає в Україні.

У фракції "УДАР" вважають, що це є провокацією проти її лідера Віталія Кличка і може стати перешкодою для нього у балотуванні на президентських виборах у 2015 році. Того самого дня, 24 жовтня, на вечірньому засіданні В.Кличко заявив про намір балотуватися на виборах президента.

Про те, що президент України підписав вказаний закон, стало відомо 8 листопада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА