16:47 13.01.2014

Трьох жінок, які дістали опіків під час пожежі на території "Хартрону", виписали з лікарні - Харківська міськрада

2 хв читати

Трьох жінок, які дістали опіків під час пожежі на території ПАТ "Хартрон" (Харків) у приміщеннях, використовуваних Харківською ювелірною фабрикою, виписали з опікового відділення міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Як повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на головлікаря лікарні Олену Коваленко, ще двох чоловіків, котрі дістали опіків під час пожежі, планують виписати до кінця тижня.

Чоловіка, який дістав травм під час падіння з висоти та потрапив до лікарні у важкому стані, в понеділок перевели з реанімації до загальної палати відділення політравми.

Сьомого постраждалого перевели для подальшого лікування і реабілітації до Інституту патології хребта й суглобів ім. Ситенка.

Як повідомлялося, в середу, 8 січня, в будівлі на території ПАТ "Хартрон" у приміщеннях, які використовує Харківська ювелірна фабрика, сталася пожежа. Рятувальникам вдалося вивести з будівлі 22 людей, восьмеро загинули, семеро постраждали. За інформацією прокуратури в момент пожежі на робочому місці перебувало близько 200 осіб.

Причину пожежі з’ясовується.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог до пожежної безпеки, що спричинило загибель людей). Досудове слідство проводить міліція. З числа працівників прокуратури Харкова призначено процесуальних керівників. Керівництво прокуратури Харківської області взяло на особливий контроль перебіг досудового розслідування.

Як повідомив в. о. прокурора Харківської області Володимир Суходубов, у слідства дві основні версії. Перша - це порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей. Друга - порушення правил охорони праці на підприємстві.

11 січня В.Суходубов повідомив, що прокуратура направила повідомлення про підозру в скоєнні злочину керівникові підприємства, яке орендувало приміщення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА