19:13 13.01.2014

Регіонал Чечетов: Кличко в політичному нокауті, а Яценюк п'є шампанське

2 хв читати

Зміни до чинного законодавства, ініційовані депутатом від партії "Батьківщина", остаточно унеможливлюють балотування лідера партії "УДАР" Віталія Кличка у президенти України в березні 2015 року, вважає народний депутат фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Вищий адміністративний суд України відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування за внесення змін до Податкового кодексу щодо так званої поправки Кличка, яку підготував депутат від "Батьківщини". На думку політологів, за цим депутатом стояв лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк. Такі зміни до законодавства, ініційовані депутатом від "Батьківщини", а фактично Яценюком, на думку експертів, остаточно унеможливлюють балотування лідера "УДАРу" В.Кличка в президенти в березні 2015 року", - цитує в понеділок політика прес-служба Партії регіонів.

"Арсеній Петрович хоч і не боксер, але на політичному рингу він, по суті, нокаутував легенду українського боксу Віталія Кличка та перекрив йому кисень на шляху балотування в президенти. Сьогодні Віталію Кличку не позаздриш. Арсеній Петрович може пити шампанське – його політичний удар нижче пояса легенді українського боксу, який звик боротися чесно, досяг мети. Віталій Кличко в політичному нокауті, а пан Яценюк торжествує", - резюмував М.Чечетов.

Як повідомлялося, 24 жовтня Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Податкового кодексу України про облік і реєстрацію платників податків. Згідно зі змінами, в разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, що не проживає в Україні.

У фракції "УДАР" вважають, що це є провокацією проти її лідера В.Кличка і може стати перешкодою для нього під час балотування на президентських виборах у 2015 році. Того самого дня, 24 жовтня, на вечірньому засіданні В.Кличко заявив про намір балотуватися на виборах президента.

Про те, що президент України підписав зазначений закон, стало відомо 8 листопада 2013 року.

Водночас 13 січня деякі українські ЗМІ повідомили, що Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) 10 січня відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування про внесення змін до Податкового кодексу України про облік і реєстрацію платників податків, тобто щодо так званої поправки Кличка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Покровському напрямку від початку доби відбито 37 атак - Генштаб ЗСУ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 94 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Єврокомісія анонсувала в липні першу виплату з надприбутків від заморожених активів РФ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА