16:29 15.01.2014

"Майдан" заявляє про стягування "Беркута" та ВВ до центру Києва, в міліції це спростовують

1 хв читати

Всеукраїнське об'єднання "Майдан" заявляє про ймовірність штурму майдану Незалежності бійцями спецпідрозділами "Беркут" і військовослужбовцями внутрішніх військ уночі.

"До центру Києва знову стягують "Беркут" і Внутрішні війська! Цієї і в наступні ночі можливий штурм Майдану. Дуже важливо бути вночі на Майдані. Чим більше нас - тим менша ймовірність насильства!", - ідеться в повідомленні ВО "Майдан", розміщеному на його сторінці у Facebook у середу.

У повідомленні також міститься заклик максимально поширити цю інформацію і контакти для охочих записатися в самооборону Майдану.

У свою чергу в МВС спростували інформацію про нібито стягування до Києва бійців "Беркута" та військовослужбовців Внутрішніх військ. "Ніяких стягувань сил немає, ми працюємо у звичайному режимі", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі відомства.

"Ніяких силових акцій міліція не планує", - наголосили в МВС.

Також у відомстві звернули увагу на те, що "останнім часом збільшується кількість явно вигаданих новин, які публікуються без перевірки в офіційних джерелах", зокрема, інформація про стягування силовиків до столиці для розгону Майдану з'являється досить часто й не підтверджується. "Міліція не має наміру нікого розганяти, а лише забезпечує правопорядок і реагує на правопорушення", - сказали в главку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА