18:06 16.01.2014

Дефіцит Пенсійного фонду України у 2014 р. планується зберегти на рівні 2013 р.

1 хв читати

Дефіцит Пенсійного фонду України у 2014 році планується зберегти на рівні 2013 року, повідомила заступник голови правління Пенсійного фонду Валентина Никитенко.

"Дефіцит бюджету Пенсійного фонду у 2014 році планується на рівні дефіциту 2013 року: так наразі закладено в проект бюджету Пенсійного фонду (затверджує уряд - ІФ)", - сказала вона на прес-конференції в четвер.

Як повідомлялося, дефіцит бюджету Пенсійного фонду країни було встановлено в розмірі 21,763 млрд грн. Він повністю покривається за рахунок коштів державного бюджету.

За даними В.Никитенко, на початок 2014 року загальна заборгованість Пенсійного фонду за казначейськими позиками, залученими для покриття тимчасових касових розривів, пов'язаних із виплатою пенсій, як і раніше, становила близько 49 млрд грн. Протягом минулого року Пенсійний фонд залучив таких позик на 37,3 млрд грн, повернув - на 37 млрд грн.

Як повідомлялося з посиланням на Рахункову палату України, на початок 2013 року обсяг неповернених Пенсійним фондом коштів таких позик становив 49,12 млрд грн.

В.Никитенко також повідомила, що сукупна заборгованість підприємств та організацій з виплат, які адмініструє Пенсійний фонд, становить близько 10 млрд грн.

"На виконанні в органах Державної виконавчої служби на сьогодні перебуває 53,2 тис. судових рішень про стягнення коштів на користь органів Пенсійного фонду на суму 4,1 млрд грн", - зазначила вона.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На фронті найскладніша ситуація на сіверському та покровському напрямках - Генштаб

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Кількість постраждалих унаслідок удару по Черкаській Лозовій зросла до 27 людей, доля ще одного невідома - прокуратура

Постачання двох ЗРК Patriot до Харкова принципово змінить ситуацію - Зеленський після ударів по області

Кількість жертв удару по Черкаській Лозовій зросла до шести осіб - прокуратура

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА