11:31 17.01.2014

Клопотання Власенка про закриття провадження стосовно нього за нереабілітуючими обставинами свідчить про визнання ним провини - прокурор

1 хв читати
Клопотання Власенка про закриття провадження стосовно нього за нереабілітуючими обставинами свідчить про визнання ним провини - прокурор

Клопотання захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка про закриття провадження стосовно нього у справі про побиття його колишньої дружини Наталії Окунської за нереабілітуючими обставинами свідчить про визнання ним провини, вважає прокурор у процесі Дмитро Борзих.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю Генеральної прокуратури України у п'ятницю, так прокурор прокоментував клопотання С.Власенка напередодні засідання суду в п'ятницю.

"Учора обвинувачуваний звернувся до суду з клопотанням про закриття кримінального провадження у зв'язку з закінченням термінів давності скоєння злочину. А це є нереабілітуючою обставиною. Відповідно, можна говорити про фактичне визнання обвинувачуваним провини, якщо він згоден на закриття провадження саме на таких умовах. Більше того, він сам просить про це суд", - зазначив Д.Борзих.

Як повідомлялося, проти С.Власенка відкрито кримінальне провадження про підозру його в заподіянні тілесних ушкоджень своїй колишній дружині Н.Окунській. У листопаді Печерський райсуд Києва обрав стосовно С.Власенка запобіжний захід у вигляді застави сумою майже 23 тис. грн. Наразі цю справу розглядає Печерський райсуд.

Очікується, що у п'ятницю о 12:00 Печерський районний суд міста Києва оголосить рішення за клопотанням захисника С.Власенка про закриття стосовно нього кримінального провадження про підозру в заподіянні тілесних ушкоджень Н.Окунській. Суд іще не розпочинав розгляду цього провадження по суті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА