12:28 17.01.2014

Кабмін затвердив план заходів щодо забезпечення головування України в СНД у 2014 р.

1 хв читати
Кабмін затвердив план заходів щодо забезпечення головування України в СНД у 2014 р.

Уряд України затвердив план заходів щодо забезпечення головування України в СНД у 2014 році.

Це закріплено в розпорядженні №8 від 9 січня поточного року.

Затверджений план передбачає, зокрема, проведення 30 травня засідання Ради глав урядів СНД, а в жовтні - засідання Ради глав держав країн СНД і засідання Ради міністрів закордонних справ СНД.

Окрім цього, заплановане проведення засідання Економічної ради СНД у Ялті у вересні, 13-го Міжнародного промислового форуму-2014 у листопаді в Києві. Також упродовж поточного року відбудуться засідання низки профільних комісій і рад, конференцій і круглих столів.

Планується також проведення кількох форумів: у квітні-вересні - 9-й Форум творчої та наукової інтелігенції країн СНД; у вересні - 11-й Міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє"; у жовтні - 3-й Київський міжнародний форум і засідання Ради з туризму країн СНД.

6-10 жовтня планується проведення чемпіонату дружніх армій країн СНД із плавання і міжнародних військово-патріотичних зборів "Союз спадкоємців Перемоги 2013-2015".

Уряд створив оргкомітет із забезпечення головування України в СНД, його співголовами стали прем'єр-міністр України Микола Азаров і голова Адміністрації президента України Сергій Льовочкін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА