14:49 17.01.2014

Кримінальне провадження стосовно Власенка про побиття Окунської закрито через строк давності - рішення суду

1 хв читати
Кримінальне провадження стосовно Власенка про побиття Окунської закрито через строк давності - рішення суду

Печерський районний суд Києва у п'ятницю задовольнив клопотання захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергія Власенка про закриття кримінального провадження стосовно нього про побиття колишньої дружини Наталії Окунської у зв'язку з закінченням строку давності.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення суд оголосив у п'ятницю, розглянувши клопотання С.Власенка, заявлене ним напередодні.

"Суд дійшов висновку: Власенка від кримінальної відповідальності за здійснення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125, у зв'язку з закінченням строку давності звільнити, кримінальне провадження закрити", - йдеться у рішенні суду.

Водночас Печерський суд залишив С.Власенку запобіжний захід до моменту набуття чинності судового рішення про закриття кримінального провадження.

Це рішення суду може бути оскаржене через Печерський суд в апеляційному упродовж семи днів.

С.Власенко аргументував своє клопотання тим, що строки давності для притягнення його до відповідальності минули. У свою чергу прокурор Дмитро Борзих наполягав на тому, що на момент передання кримінального провадження до суду терміни давності ще не минули.

Як повідомлялося, проти С.Власенка було відкрито кримінальне провадження про підозру його в заподіянні ушкоджень своїй колишній дружині Н.Окунській. У листопаді Печерський райсуд Києва обрав стосовно С.Власенка запобіжний захід у вигляді застави сумою майже 23 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА