11:58 20.01.2014

Присяжнюк закликав жителів Київської області не піддаватися на екстремістські заклики

2 хв читати

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк закликав жителів області не піддаватися на заклики до екстремістських проявів і порушення закону.

"Сьогодні деякі радикально налаштовані громадяни вийшли на вулиці Києва, за їхніми словами, щоб захистити свої права та свободи. Для мене є не природнім, що радикали свої права захищають шляхом порушення прав інших громадян, а найбільш прикро - здоров’ям та життям людей", - ідеться в заяві А.Присяжнюка, оприлюдненій у понеділок прес-службою Київської облдержадміністрації

Голова обладміністрації зазначив, що з досвіду знає, що "такі безчинства в жодній європейській країні не залишилися б без покарань. "Переконаний у тому, що опозиційні політики відмежуються від цих безладів, а відповідати доведеться простим громадянам, які сліпо повірили їхнім закликам", - вважає А.Присяжнюк.

Він наголосив, що президент і уряд сьогодні "роблять усе можливе для того, щоб зберегти громадянський мир та спокій в державі", оскільки "саме це є запорукою подальшого стабільного розвитку України, підвищення стандартів життя та, зрештою, інтеграції до європейської спільноти".

А.Присяжнюк переконаний, що жодних дивідендів Україна від подій, які сьогодні відбуваються в Києві, не отримає. "Дестабілізаційні процеси, в столиці, не мають нічого спільного з європейським вибором громадян, а є лише задоволенням політичних амбіцій окремих політиків та їхньою боротьбою за владу", - вважає він.

"Я закликаю своїх земляків, жителів Київщини не піддаватися на провокації та заклики до екстремістських проявів і порушень закону. У свою чергу опозиції потрібно отямитися та поставити інтереси держави та її громадян вище за свої політичні забаганки", - зазначив А.Присяжнюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА