15:52 22.01.2014

У МВС заявляють про активізацію радикалів у центрі Києва

1 хв читати
У МВС заявляють про активізацію радикалів у центрі Києва

Радикально налаштовані громадяни в центрі Києва активізували свої зусилля із підготовки різних засобів для нападу, заявляють у МВС.

"Будівельні "ліси", саморобні булави та коктейлі Молотова з небезпечними хімічними речовинами, ось такий "мирний" атрибут "захисту" використовують мітингувальники проти міліції. До МВС надійшла інформація, що, починаючи з учорашнього дня, на центральну площу держави масово з’їжджаються молодики задля активних протистоянь законним вимогам правоохоронних органів", - ідеться в повідомлення управління зв'язків із громадськістю МВС України.

У міліції наголосили, що більшість радикалів - молоді люди 18-25 років, а захоплені будівлі КМДА, Будинки профспілок і наметове містечко Євромайдану перетворилися "мало не на лабораторію, де виготовляють запальні суміші та майструють військову амуніцію".

Щодо радикально налаштованих активістів із "Правого сектора" в міліції зазначили, що, за словами очевидців, їхні настрої "бойові й агресивні", "підготовлені бойовики готові вступати у бій з міліцією, використовуючи всі методи".

МВС іще раз звертається до мирних демонстрантів із проханням залишити місця масових заворушень у центрі столиці та не йти на поводу в тих, хто свідомо порушує порядок і провокує свавілля.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА