19:33 22.01.2014

Створено Народну раду України за участю опозиційних нардепів - депутат

1 хв читати

У Києві створено Народну раду України за участю опозиційних народних депутатів.

Як написала на своїй сторінці у Facebook у середу народний депутат фракції "УДАР" Ірина Геращенко, установчі збори Народної ради провів "найстарший за віком народний депутат України (фракція "Свобода") Олександр Шевченко".

"Є присутніми всі народні депутати, які представляють народ. Хто не голосував за антинародні закони. Хто готовий захищати демократичний... європейський вибір України. Гімн України. Хвилина мовчання за загиблими в боротьбі з режимом", - розповіла вона.

"Одноголосно голосуємо за проголошення Народної ради України. Про утворення місцевих народних рад. Про утворення муніципальної міліції. Про підготовку всеукраїнського народного голосування про недовіру Януковичу та дискредитованій Верховній Раді. Про утворення муніципальної міліції", - написала І.Геращенко.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на користувачів Facebook повідомили, що в ніч на вівторок, 21 січня, невідомі схопили І.Луценка під Жовтневою лікарнею і завезли в невідомому напрямку. В середу ввечері І.Луценко повідомив у Facebook, що його викрали з лікарні, але він уже на волі, і йому нічого не загрожує.

Водночас він повідомив, що разом із ним викрали ще одну людину - Ю.Вербицького, доля якого йому невідома, проте викрадачі могли його вбити, а в місці їх утримання перебував іще один полонений, імені якого він не назвав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА