12:25 29.01.2014

Деякі дороги загальнодержавного та регіонального значення закриті для руху в Донецькій області через снігопад

2 хв читати
Деякі дороги загальнодержавного та регіонального значення закриті для руху в Донецькій області через снігопад

У Донецькій області закрито рух на низці доріг загальнодержавного та регіонального значення у зв'язку з екстремальними погодними умовами, що склалися 29 січня.

Як повідомляє служба автомобільних доріг в Донецькій області, станом на 10.00 середи закритими для руху залишаються автодорога Н-20 Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь від Донецька до Маріуполя, Т-05-08 Донецьк-Новоазовськ-Сєдове (ділянка від Донецька до смт Сєдове), Т-05-23 Кременівка-Ялта (ділянка від примикання до автодороги Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь до смт Ялта), Т-08-03 Запоріжжя-Маріуполь (ділянка від межі Запорізької області до Маріуполя), Т-05-17 Єнакієве-Шахтарськ-Амвросіївка (ділянка від Шахтарська до Амвросіївки), Т 05-07 Донецьк-Харцизьк-Амвросіївка-КПП "Успенка" (ділянка від смт Кутейникове до кордону з Російською Федерацією).

Для розчищення доріг в області задіяні 150 одиниць техніки, сім роторних снігоочисників, а також залучено техніку інших організацій. "Роботи здійснюються в посиленому режимі. Відкриття доріг і відновлення автомобільного сполучення - після повного очищення снігу", - йдеться в повідомленні.

Водночас до семи населених пунктів у Бродівському і Радехівському районах Львівської області ускладнений проїзд автотранспортом у зв'язку з сильними снігопадами.

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, у Бродівському районі сніг засипав дороги до п’яти населених пунктів, а в Радехівському - до двох.

У департаменті також повідомили про те, що в Сокальському районі на трасі Львів-Ковель у зв'язку сильними снігопадами рятувальники відбуксирували понад 80 одиниць транспорту, зокрема автобус із 30 пасажирами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА