17:02 29.01.2014

Деякі школи в Донецькій області та Запоріжжі пішли на канікули через морози

2 хв читати

У зв'язку з погіршенням погодних умов у деяких навчальних закладах Донецької області призупинено освітній процес.

Як повідомляє департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації в середу, наразі тимчасово закрито 26 шкіл у Амвросіївському, 46 - у Волноваському, 19 - у Тельманівському і 13 - у Першотравневому районах (близько 15 тис. учнів ) області.

Також частково припинено навчання в Мар'їнському і Старобешівському районах, зокрема, закрито 27 шкіл.

Крім того, згідно зі спеціальним розпорядженням міського голови з 28 січня через різке зниження температури повітря призупинено навчальний процес для учнів 1-4 класів у місті Дебальцеве Донецької області.

Тим часом, у зв'язку з сильним похолоданням у Запоріжжі на вимушені канікули пішли майже 59 тисяч школярів, навчальний процес у школах призупинено.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у департаменті освіти, науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, "відповідно до вимог Державних санітарних правил у всіх 119 школах Запоріжжя, де навчаються загалом 58505 школярів, з 30 січня припиняється навчальний процес, у зв'язку з несприятливими погодними умовами".

Як зазначили в департаменті, найближчими днями в Запоріжжі прогнозується зниження температури повітря до -20 і пориви вітру до 20 м/с, тому 30 і 31 січня навчальний процес у запорізьких школах призупиняється, також перериваються заняття місцевих спортивних шкіл, центрів естетичного виховання та інших навчальних центрів для школярів.

"Усі дошкільні установи Запоріжжя, зокрема навчально-виховні комплекси для дошкільнят, організовані в будівлях шкіл, працюватимуть у колишньому режимі і не закриються", - повідомили в департаменті освіти .

Рішення про відновлення роботи запорізьких шкіл ухвалюватиме міська влада відповідно до погодних умов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА