12:32 30.01.2014

Учнів розташованої біля Майдану школи перевели до іншого навчального закладу - КМДА

1 хв читати
Учнів розташованої біля Майдану школи перевели до іншого навчального закладу - КМДА

Учнівський і педагогічний колектив школи №94 "Еллада", розташованої на вул. Ольгинській у центрі Києва, переведено до приміщення школи №90, повідомляє департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міськдержадміністрації.

"Відповідно до рекомендації Головного управління Держсанепідемслужби у м. Києві з 28 січня 2014 року тимчасово припинено перебування дітей в приміщеннях школи №94 "Еллада", за адресою: вул. Ольгинська, 2/4", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в четвер.

Причиною тимчасового припинення проведення навчання стало перевищення показників удвічі-вчетверо забруднення хімічними та біологічними речовинами атмосферного повітря. Результати лабораторних досліджень міськсанепідслужби зареєстрували, що вміст діоксиду азоту, оксиду вуглецю та ангідриду сірчистого перевищує гранично допустиму концентрацію згідно з вимогами ДСП-201-97 "Державні санітарні правила охорони атмосферного повітря населених місць (від забруднення хімічними та біологічними речовинами)". На час проведення лабораторних досліджень спалювання сміття та автомобільних покришок на зазначеній території проводилося в п’яти місцях", - ідеться в повідомленні.

Наразі учнівський та педагогічний колектив СШ №94 тимчасово переведено до школи І-ІІІ ступенів №90, за адресою: вул. Лаврська, 2 для подальшого проведення навчально-виховного процесу. "Вихованці спеціалізованої школи перебуватимуть тут до відповідного рішення Держсанепідемслужби", - додали в прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

Окупанти завдали удару по Харкову, загорівся приватний будинок - Синєгубов

Передано до суду справу трьох депутатів-ухилянтів Київської міськради

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА