16:22 30.01.2014

У Донецькій області 20 людей чекають на звільнення зі снігового полону

2 хв читати

У снігових заметах на ділянці автодороги від Волновахи до Маріуполя залишаються 20 людей, повідомив начальник ГУ ДСНС у Донецькій області Микола Ільченко.

"Нині всі вони обігріваються в пересувних пунктах, над їх евакуацією працюють два підрозділи військової частини 1738 і наша спеціальна інженерна техніка",- сказав М.Ільченко під час обласної селекторної наради з питань функціонування сфери ЖКГ та ліквідації наслідків складних погодних умов у регіоні.

Начальник ГУ ГСЧС у Донецькій області висловив упевненість, що роботу з евакуації людей з небезпечного місця буде закінчено вже сьогодні.

У свою чергу голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький заявив: "Хочу наголосити - зараз наше основне завдання не втрачати людей".

Губернатор також звернув увагу керівників міст і районів на своєчасність постачання продуктів харчування у зв'язку з великою кількістю снігу, що випав на території області. За словами голови облдержадміністрації, у разі виникнення проблем місцеві органи влади мають сформувати свої пропозиції щодо вирішенням цього питання та направити їх на адресу облдержадміністрації для подальшого надання всієї необхідної допомоги.

Під час обласної селекторної наради було також зазначено, що за прогнозами синоптиків сильний вітер на території області, що є основною перешкодою під час розчищення доріг від снігу, має зменшитися до кінця цього дня. Служба автодоріг області сформувала три машинно-дорожні загони, що налічують близько 25 одиниць важкої техніки для розчищення доріг. Роботу загонів з розчищення автодоріг, за словами начальника Служби автодоріг області Олександра Ставитського, планують розпочати вже цієї ночі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА