17:11 03.02.2014

В Іллічівському порту оголошено льодову кампанію

2 хв читати

Іллічівський морський торговельний порт (ІМТП, Одеська обл.) з 00.00 годин 1 лютого оголосив льодову кампанію.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України в понеділок, таке рішення ухвалив капітан порту у зв'язку з появою льоду на підходах до порту і в акваторії та з метою гарантування безпеки судноплавства.

За даними гідрометеорологічного бюро адміністрації Іллічівського МТП, скупчення льоду в акваторії становить вісім балів, суцільна крижана поверхня - від 50 см.

"На сьогоднішній ранок в очікуванні постановки на зовнішньому рейді Іллічівського порту перебувають 18 суден. Розпочато операції з виведення навантажених суден із акваторії. Буксири криголамного класу звільняють акваторії від льоду", - процитовано в повідомленні в. о. заступника начальника з операційної діяльності адміністрації ІМТП В'ячеслава Газуна.

У порту працюють три буксири льодового класу "Тигрис", "Титан" і "Базальт".

Як повідомлялося, ІМТП за підсумками 2013 року скоротив перевалювання вантажів на 3,8% порівняно з 2012 роком - до 16,458 млн тонн.

Іллічівський морський торговельний порт - універсальний міжнародний порт, один із найбільших на Чорному морі. На підприємстві діють спеціалізовані термінали і комплекси, що дозволяють перевантажувати широкий діапазон вантажів - наливні, навалочні, генеральні. 29 причалів порту здатні приймати судна вантажопідйомністю до 100 тис. тонн. Річна проектна потужність ІМТП - понад 30 млн тонн.

Пропускна здатність Іллічівського порту з перевалювання контейнерів - 1,15 млн TEU. З 2007 року порт здатний забезпечувати одночасний прийом трьох океанських контейнеровозів місткістю понад 5 тис. TEU, завдовжки до 300 м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА