15:22 04.02.2014

Лебедєв: У лютому військовослужбовців Міноборони очікує чергове підвищення грошового забезпечення

1 хв читати
Лебедєв: У лютому військовослужбовців Міноборони очікує чергове підвищення грошового забезпечення

Президент України Віктор Янукович обговорив з виконувачем обов'язків міністра оборони Павлом Лебедєвим питання виконання завдань, що постають перед Збройними силами України в 2014 році.

"Був звіт перед главою держави - президентом Віктором Федоровичем Януковичем про стан справ, виконання програм і завдань, що стоять перед Збройними силами на цей рік Завдання виконуються, особовий склад перебуває в місцях постійної дислокації і займається бойовою підготовкою", - цитує слова П. Лебедєва прес-служба президента у вівторок.

За словами глави оборонного відомства, на зустрічі з президентом обговорювалося питання підвищення грошового забезпечення військовослужбовців. "Були проблеми з Міністерством фінансів, президент негайно втрутився в процес і поставив крапку. Тому я хочу запевнити, що чергове підвищення відбувається, і в лютому військовослужбовці отримають підвищення грошового забезпечення на 20%", - сказав П. Лебедєв.

Також глава оборонного відомства поінформував главу держави про перехід на контрактну армію. "Минулого року ми виконали план із набору контрактників. І те завдання, яке президент окреслив із переходу на професійну, контрактну армію, виконується", - сказав в.о. міністра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА