11:32 10.02.2014

Деякі рейси сідають у Борисполі замість Жулян через туман у Києві

1 хв читати

Деякі літаки, що прямували 10 лютого до міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни), змінили маршрут і полетіли до міжнародного аеропорту "Бориспіль" (обидва Київ) у зв'язку з туманом, що утворився в столиці, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в національній авіадовідці.

За даними онлайн-табло аеропорту "Київ" (Жуляни), змінили маршрути рейси на приліт із Москви, Донецька, Харкова, Луганська, Львова, Сімферополя; на виліт - до Одеси, Москви, Львова, Санкт-Петербурга.

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) входить до п'ятірки найбільших аеропортів України за пасажиропотоком. Розташований за 7 км від центру Києва.

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - найбільший аеропорт України, обслуговує понад 50% пасажирських авіаперевезень країни. "Бориспіль" є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (International Air Transport Association, IATA).

Регулярне сполучення зі столичного аеропорту здійснюють понад 50 авіакомпаній, що експлуатують більше ніж 100 маршрутів у всьому світі. "Бориспіль" - єдиний український аеропорт, в якому обслуговуються далекомагістральні рейси.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА