12:36 11.02.2014

Регіонал Колесніченко вважає, що СБУ працює проти чинної влади, чинного президента України

2 хв читати

Служба безпеки України, порушивши кримінальн е провадження щодо кримських депутатів нібито у зв'язку з підготовкою до посягання на територіальну цілісність України, займається "полюванням на відьом" у Криму, вважає народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Повертаючись до не менш абсурдної ситуації про "кримський псевдосепаратизм", у результаті ми маємо, що фактично СБУ весь останній час працює цілеспрямовано проти половини країни. Чи візьмуть вони на себе відповідальність за підготовку тисяч бойовиків (з боку Майдану - ІФ)? І людської смерті від їхніх рук. Країна стоїть на межі розколу і розвалу, а СБУ не просто невинно спостерігає за цією картиною з боку, але і займається "полюванням на відьом" у Криму. Нелюдяність або непрофесіоналізм, а може просто продажність", - ?!?! задається питанням В.Колесніченко у своїй заяві, оприлюдненій у вівторок.

Парламентарій вважає, що "аж надто неадекватним видається рішення порушити кримінальну справу за фактом розмови депутатів Криму".

Він стверджує, що це було не рішення народних обранців АР і вже тим більше це не закріпилося жодною письмовою угодою, договором або будь-яким іншим документом.

"Елементарна тема в обговоренні! Я вже не кажу про західноукраїнські Ради, які частенько грішать ухваленням антиконституційних рішень. Ця ситуація знову таки нагадує те, що СБУ продовжує працювати проти чинної влади, проти чинного президента з метою остаточного повалення конституційного ладу. Пам'ятається, що таке у нас почалося ще з часів Наливайченка (екс-глава СБУ Валентин Наливайченко - ІФ), який працював безпосередньо на США - невже "кадри Наливайченка" продовжують рулити ситуацією, продовжують воювати зі своїми ж громадянами, приносячи на догоду кон'юнктурним політичним інтересам волю громадян південного сходу України", - наголошує В.Колесніченко.

У зв'язку зі сформованою ситуацією парламентарій звернувся з депутатським зверненням до Глави служби безпеки України "з вимогою переглянути рішення про порушення кримінальної справи щодо парламентаріїв АР Криму; за вищезазначеними фактами депутатських звернень встановити винних співробітників Служби безпеки України, звільнити їх і притягнути до кримінальної відповідальності".

"Також прошу розглянути питання про притягнення до персональної відповідальності керівництва обласних управлінь СБ України за покривання екстремізму в країні, а також за службове недбальство та бездіяльність у вжитті реальних заходів щодо захисту прав та інтересів громадян України", - заявив В.Колесніченко.

Нардеп заявив, що громадяни України, які проживають на Півдні, Сході, в Криму, захищатимуться всіма законними методами у випадку "такого безцеремонного порушення їхніх прав і свобод, відсутності збалансованої та уніфікованої роботи правоохоронної системи у всіх регіонах України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА