20:32 11.02.2014

Міненерговугілля України доручило перевести українську ГТС на посилений режим охорони

2 хв читати

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України доручило з вівторка перевести на посилений режим охорони систему магістральних газопроводів країни для забезпечення внутрішніх споживачів природним газом, здійснення його надійного транзиту.

Відповідне доручення закріплено наказом міністерства №131 від 11 лютого 2014 року, текст якого оприлюднено на сайті Міненерговугілля.

Згідно з документом, НАК "Нафтогаз України" доручено вжити всіх необхідних заходів для виконання наказу на підконтрольних їй підприємствах і товариствах, невідкладно реагувати у разі виникнення позаштатних ситуацій.

Держхолдинг також зобов'язаний цілодобово взаємодіяти з відповідними територіальними підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства внутрішніх справ (МВС), координаційними групами Антитерористичного центру при регіональних органах Служби безпеки України (СБУ) в областях.

Раніше на сайті СБУ з'явилася заява Антитерористичного центру при спецслужбі про те, що центр вимушений привести в готовність суб'єкти з боротьби з тероризмом на території держави у зв'язку зі зростанням кількості повідомлень про прояви терористичного характеру - мінування об'єктів із масовим перебуванням людей.

У спецслужбі також заявили про погрози вибухів, зокрема на об'єктах підвищеної небезпеки: атомних і гідроелектростанціях, міжнародних аеропортах "Бориспіль", "Київ", "Львів", "Харків", "Дніпропетровськ", "Донецьк", "Сімферополь", залізничних і автовокзалах, магістральних трубопроводах.

Відповідні заходи здійснюватимуть підрозділи СБУ, МВС, ДСНС, МОЗ, Мінінфраструктури, "інші суб'єкти боротьби з тероризмом та органів виконавчої влади, спрямовані виключно на гарантування безпеки населення та недопущення злочинної діяльності з терористичною метою".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА