20:12 13.02.2014

"Правий сектор" очікує вирішення питання із затриманими активістами, а потім подумає про подальші дії

1 хв читати

Радикальне крило Майдану "Правий сектор" нині очікує вирішення питання із затриманими активістами, а потім ухвалюватиме рішення щодо подальших дій, і не виключає радикалізації ситуації.

"Ми поки що нічого не можемо говорити про плани. Ми зараз очікуємо розв'язки конкретної ситуації щодо військовополонених, вони (влада - ІФ) мають усіх відпустити. Коли вони всіх звільнять, тоді можна буде говорити про те, що далі", - сказав представник "Правого сектора" Андрій Тарасенко в ефірі "5 каналу" в четвер увечері.

При цьому він зазначив, що можливе призначення лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка прем'єр-міністром не є компромісом, що задовольняє радикально налаштованих протестувальників. "Якщо на цьому все закінчиться, то толку з цього не буде. Якщо з цього усе розпочнеться, тоді це можливий компроміс. Але люди вийшли на майдани в усій країні не заради того, щоб Яценюк став прем'єром", - наголосив він.

А.Тарасенко зазначив, що якщо компромісу не буде досягнуто, то дії протестувальників можуть радикалізуватися. "Я думаю, що це будуть якісь неординарні кроки, не те, до чого вони вже звикли", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА