12:35 10.03.2014

У Севастополі заявляють про відсутність заявок від міжнародних спостерігачів на референдум 16 березня

1 хв читати

Міська виборча комісія Севастополя не отримувала заявок від міжнародних спостерігачів на діяльність у період підготовки і проведення 16 березня загальнокримського референдуму, повідомив "Інтерфаксу" в понеділок представник Координаційної ради міста Іван Комелов.

"Ніяких заявок та звернень від міжнародних спостерігачів до міського виборчкому поки що не надходило. Час для оформлення відповідної процедури ще є. Жодних перешкод під час підготовки і проведення референдуму не чинитиметься. Все буде відкрито і прозоро", - сказав І.Комелов.

"Ми готові до провокацій, як під час підготовки, так і під час проведення референдуму, а також до відсутності на них міжнародних спостерігачів. Севастопольці мають право вибору, і вони його зроблять у будь-якому разі", - додав представник координаційної ради.

Він також заявив, що якщо більшість жителів півострова висловиться на референдумі за возз'єднання Криму з Росією, Севастополь увійде до складу РФ як окремий суб'єкт Федерації, як Москва і Санкт-Петербург. "Жодних окремих уточнюючих референдумів щодо статусу міста-героя проводитися надалі не буде", - пояснив І.Комелов.

Референдум в АРК заплановано на 16 березня. На голосування винесено два питання: "Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта РФ?" і "Ви за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України?".

Центральна влада України і міжнародне співтовариство заявили про незаконність референдуму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА