12:14 18.03.2014

Аеропорт "Сімферополь" готовий обслуговувати літаки і пасажирів

1 хв читати

Міжнародний аеропорт "Сімферополь" готовий у повному обсязі обслуговувати повітряні судна та пасажирів регулярних і нерегулярних рейсів за всіма напрямами, повідомляється на веб-сайті аеропорту.

Згідно з повідомленням, спецтехніки, засобів перронної механізації й обладнання достатньо для функціонування аеропорту в штатному режимі. Особовий склад усіх служб укомплектований і готовий до наземного обслуговування повітряних суден. В районі аеродрому в повному обсязі забезпечено обслуговування повітряного руху. Відсутні будь-які загрози безпеці пасажирів і членів екіпажів ПС.

Водночас аеропорт вважає, що державна авіаційна влада України в односторонньому порядку вводять обмеження на вільне використання повітряного простору над аеропортом, проте, зокрема, рейси в/з Москви він приймає.

Рейси з Києва виконують авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) і Yanair. В авіакомпанії Yanair агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що, як і раніше, планується відновлення рейсів до Сімферополя 20 березня, а не у вівторок, хоча її рейс і значиться в розкладі онлайн-табло Сімферопольського аеропорту.

Крім того, в МАУ повідомили, що у зв'язку з тим, що обмеження на польоти в АРК тривають, перевізник змушений скасувати рейси PS 065 Київ - Сімферополь і PS 064 Сімферополь - Київ 18 березня з незалежних від авіакомпанії обставин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА