16:41 19.03.2014

"Візз Ейр Україна" вирішила знизити ціни на квитки і призупинити п'ять рейсів із Донецька

1 хв читати
"Візз Ейр Україна" вирішила знизити ціни на квитки і призупинити п'ять рейсів із Донецька

Авіакомпанія "Візз Ейр Україна" вирішила знизити ціни на квитки і призупинити низку рейсів з Донецька у зв'язку зі зміною попиту на авіаперельоти в Україні, повідомляється в прес-релізі компанії в середу.

"Для стимулювання авіаподорожей в умовах низького ринкового попиту, авіакомпанія значно знизила ціни на квитки - в середньому на 20% - протягом останніх кількох тижнів. Низькі ціни будуть доступні пасажирам доти, доки не зміняться сформовані ринкові умови", - наголошується в повідомленні авіакомпанії.

Крім того, починаючи з 30 квітня, авіакомпанія вносить низку змін у розклад. Зокрема, будуть призупинені рейси з Донецька до Рима, Мілана, Ларнаки, Будапешта і Дортмунда.

Водночас, авіаперевізник запустить такі рейси: Львів-Валенсія, Львів-Рим, Львів-Тель-Авів, Львів-Неаполь, Львів-Барселона, Львів- Кутаїсі, Київ-Ларнака.

Пасажири скасованих рейсів отримають компенсацію.

"Візз Ейр Україна" - лоу-кост авіакомпанія, експлуатує флот, що складається з чотирьох літаків Airbus A320, і пропонує перельоти за 32 напрямками до 12 країн із чотирьох українських міст.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА